top of page

Marmoleum: Ontdek de Veelzijdige Voordelen

Marmoleum is een hoogwaardige vloerbedekking. Het is een uitstekende keuze voor particuliere als zakelijke klanten. Deze duurzame en stijlvolle vloeroplossing heeft verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken. Wat zijn die voordelen?1. Duurzaamheid

Een van de opvallende kenmerken van Forbo Marmoleum is de indrukwekkende duurzaamheid. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen, is Marmoleum een milieuvriendelijke optie die bekend staat om zijn lange levensduur. Deze vloerbedekking kan de tand des tijds doorstaan en behoudt zijn kwaliteit, zelfs in drukbezochte ruimtes.


2. Veelzijdigheid in Ontwerp

Forbo Marmoleum is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen. Het design is dus gemakkelijk aan te passen bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een klassieke uitstraling wilt creëren of juist iets eigentijds. De veelzijdigheid maakt het een geschikte keuze voor woningen en voor commerciële ruimtes. Niet voor niets wordt Marmoleum nog steeds toegepast in scholen, instellingen en ziekenhuizen.


3. Comfort en Warmte

Naast zijn visuele aantrekkingskracht staat Forbo Marmoleum ook bekend om zijn comfort. Het voelt warm aan onder de voeten, waardoor het een aangename keuze is, vooral in koudere klimaten. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van de ruimte, maar kan ook helpen bij het verlagen van energiekosten door de natuurlijke isolatie-eigenschappen.


4. Onderhoudsgemak

Voor veel mensen is het gemak van onderhoud een cruciale factor bij het kiezen van vloerbedekking. Forbo Marmoleum is eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen zijn meestal voldoende om de vloer in optimale conditie te houden. Dit maakt het een praktische keuze voor drukke huishoudens en zakelijke omgevingen.


5. Herbruikbaarheid van grondstoffen

Doordat Marmoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zijn deze opnieuw te gebruiken om nieuwe producten van te maken. Na montage sturen wij ongebruikte afsnijsels terug naar Forbo. Ook oud Marmoleum wordt door de fabrikant teruggenomen. Dit wordt vervolgens volledig gebruikt in de productie van nieuw Marmoleum. Marmoleum is dus bij uitstek een circulair product! Cradle-to-cradle. En dat nadat het eerst een lange tijd met plezier kan worden gebruikt.


Conclusie

Forbo Marmoleum is meer dan alleen een vloerbedekking; het is een investering in duurzaamheid, stijl en comfort. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je huis of bedrijf, de voordelen van Marmoleum maken het zeker het overwegen waard. Bij Woonsfeer BV in Tilburg staan we klaar om je te helpen bij het ontdekken van de perfecte vloeroplossing die aan al jouw behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies.

Comentários


bottom of page