top of page

DE Vloer, de basis voor je interieur

Het thuisgevoel begint bij de basis van je interieur: de vloer. De keuze van de vloer is een belangrijk onderdeel van het creëren van een stijlvol en comfortabel thuis.

Of je nu gaat voor de moderne uitstraling van PVC, de klassieke charme van tapijt of de duurzaamheid van Marmoleum, onze diverse vloercollecties bieden voor elk wat wils. Hieronder brengen we je op ideeën. In onze winkel laten we graag de mogelijkheden voor jouw vloer zien.

Pvc

De PVC vloer is de meest verkochte vloeroplossing. Niet vreemd want de PVC-vloer biedt veel voordelen, zoals duurzaamheid, waterbestendigheid en eenvoudig onderhoud. Het materiaal is slijtvast, wat ideaal is voor zowel drukbezochte ruimtes als thuis. Daarnaast is een PVC-vloer geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige verwarmingsoplossing. Het brede scala aan ontwerpen en structuren maakt het mogelijk om een vloer te kiezen die perfect aansluit bij de gewenste stijl en sfeer in huis of kantoor.

PVC wordt uitgevoerd in hout- of steenmotieven. Om het zo natuurgetrouw te laten lijken worden de houtmotieven in stroken uitgevoerd. De steenmotieven hebben meestal een tegelvorm.

PVC stroken

PVC tegel

Marmoleum

Een Marmoleum vloer is gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnzaadolie, houtmeel, hars en kalksteen. Het is de daarmee vanouds een milieuvriendelijke en duurzame keuze. De vloer is hypoallergeen, antibacterieel en gemakkelijk te onderhouden. Marmoleum is er in allerlei kleuren en patronen, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende interieurstijlen. Bovendien heeft het een lange levensduur en is het comfortabel om op te lopen. Het is daardoor ideaal voor particuliere als zakelijke ruimtes. 

Vinyl

Een vinyl vloer biedt diverse voordelen, waaronder waterbestendigheid, eenvoudig onderhoud en comfort. Dankzij de waterbestendige eigenschappen is vinyl ook ideaal voor keukens. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukbezochte gebieden. Daarnaast voelt een vinyl vloer zacht en warm aan, wat zorgt voor een comfortabele loopervaring. Met een breed scala aan ontwerpen en stijlen is vinyl ook geschikt om diverse interieurs te complementeren.